torsdag 4 juni 2009

Trovärdigheten för partipolitiker borta.

Kommer ni ihåg att alla blåa partier har varit rörande överens om dom flesta större beslut som tagits i år. IPRED lagen var det en eller två politiker i dom styrande partierna som var tveksamma till lagen, nu när det är eu val kryllar det av IPRED motståndare i alla borgliga partier.
Vad var alla dom toppolitikerna i dom blåa partierna när IPRED gick igenom?

Samma sak med Eu, nu är det lite som Jan-Erik Gustafsson säger i Dn "partierna tävlar om att vara mest eu kritiska" enbart för att ragga röster man har ju svårt att tro att dom verkligen menar det, när det varit tyst som i graven om dessa negativa inställningar innan valet var aktuellt.

För att inte bara kritisera dom blåa hela tiden så kan jag citera Jan-Erik Gustafsson igen

"Socialdemokraterna påstår till exempel att de ska rädda sysselsättningen med pengar från jordbrukspolitiken, trots att det är ett område som EU-parlamentet inte kan besluta om"

jag litar inte på politiker ialf inte på flertalet av höjdarna, dom vänder kappan efter vinden hela tiden, när det gäller partipolitiken så håller man med partiet hela tiden och allt e super man slickar sig uppåt helt enkelt, enbart för att alla över sparkar neråt.
När det sen är Eu val så har man helt ändrat uppfattning i massor av frågor, man väljer ut dom frågorna folk upprört sig mest över sen håller man med allmänheten men orden
"rösta på mig jag håller med er om allt ni vill"

Sen blir jag lite irriterad över att man ska rösta på eu kritiker bara för att man är eu kritiker, vill man att vi ska gå ur eu så spelar ju inte parlametvalet nån roll, ska vi gå ur eu måste det beslutet tas från regeringen.
i parlamentvalet så ska du gå igenom alla personer som ställer upp för att hitta nån som tycker som dig själv har du inte börjat med det än så kan du lika gärna skita i det för man hinner endå alldrig tills valet.

http://www.dn.se/fordjupning/europa2009/bast-att-strunta-i-valet-1.883677

Nu har ja kläckt ur mig det värsta om eu och alla politiker för den här gången, nästa blogg blir om mäskning och nordanvind kanske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar