torsdag 30 april 2009

Kass på detta

Att man inte va lite mer datanörd i tonåren så kanske man begripit detta lite mer, va fan ser man hur många besökare man har? kan inte heller söka mina inläggbloggportalen trots att ja reggat mig där... aja de ger väl sig eller så gör det inte det skit samma i vilket fall, nu ska ja käka gris å minimajs

3 kommentarer:

  1. Ja, du är tydligen liksom jag ganska ny här. Men det är bara att försöka sätta sig in i funktionerna, detr brukar lösa sig.

    Svar om vargar: Okej, då förstår jag hur du menar. Missförstod dig tydligen.

    SvaraRadera
  2. Svar om krångel: Aaah, okej. Jo, jag hade lite krångel jag med förut, fick göra om proceduren när jag skulle registrera min blogg på bloggportalen.se.

    Men nu finns den där.

    Hoppas du har en bra Valborg och får en bra helg.

    Vi höres.

    SvaraRadera
  3. Du, en liten fråga: Jag kan inte se mina publicerade inlägg på min blogg "Karpstryparn II" på http://www.karpstryparn.blogspot.com, för det har uppstått ett fel som gör att man varken kommer in på Layout eller kan gå in och läsa bloggen ifrån utsidan utan att logga in.

    Har du någon aning hur man gör för att få bort felet? Jag har fått reda på hur man får bort felet, men då måste man gå in på Layout och jag kommer inte in där. Men det är många som har haft samma problem under dagen.

    Får inte hjälp ifrån Blogger support heller, vet inte hur jag ska göra för att kontakta dem.

    SvaraRadera