torsdag 30 april 2009

Demokratisk Diktatur

När man sitter på en stubbe i skogen så händer det att man grubbla lite, EU valet närmar sig alla i stort sätt skiter i vilket visst det är säkert viktigt men det är allt för avlägset förr oss vanliga dödliga som egentligen skiter i vad Tjeckien har för barnomsorg t ex. Men nu fungerar det ju så att man i EU klubbar igenom en massa skit som vi inte har en aning om, saker som bara går genom olika myndigheter och vips så har man vänt upp å ner på hela sjukvården t ex.

EU skapade man bara för att vanligt folk inte ska lägga sig i sånt som politiker inte tror att vanligt folk begriper ett sätt att få en liten klick människor styra över hela Europa vanligt folk har endå inte orken eller lusten att engagera sig i frågorna.
Det har börjat bli likadant här det är helt omöjligt att rösta pga sin ideologi det finns ingen kvar i partierna röstar man på ett parti så röstar man på tre fyra till samtidigt det känns helt meningslöst, makten går mer och mer från folket, myndigheter toppolitiker samt journalister är dom som har makten.
Den lilla människan krymper i värde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar