tisdag 3 november 2009

Dax att klämma åt bottenslammet?

Beatrice Ask är kanske inte en av mina favoriter i politiken men lagändringen ang barnpornografi brott är både nödvändig och bra, det finns inget som är vidrigare än när man ger sig på barn.
En del hävdar att "vadå det poppar ju upp ibland när jag porr surfar, hur kan det vara olagligt".
Till att börja med så kan man ju fundera på varför man surfar på sidor där det "bara" poppar upp, det finns miljoner med vanliga porrsajter, varför inte välja dom i stället.
Sen kommer man inte kunna straffa folk som inte gör det med uppsåt, alltså det krävs att man söker aktivt eller går med i något nätverk eller vad det nu är.

Läs DN:s artikel: http://www.dn.se/nyheter/sverige/barnporrlag-skarps-1.986774
SR Ekot http://www.sr.se/ekot/artikel.asp?artikel=3210296

För min del så får man göra hur många ingrepp på den populära personliga intrigiteten man vill för att klämma åt dessa patetiska småkryp som pysslar med barnporr, FRA lagen skulle passa utmärkt till detta, ju mer folk som åker dit desto bättre är det.
Jag gillar hur man bemöter kritiken från justitiekanslern, om att folk kanske inte vågar söka på laglig porr på samma vis att man är rädd för att ladda hem barnporr. Ambitionen att skydda barn väger lite tyngre än att folk kanske får en promille mindre sökmöjligheter på porr.
Men men med det förtroendet som man har för rättsystemet i det här landet så kommer det säkert inte att gå i lås. Nån viktigpetter till gubbslem kommer säkert att bli livrädd å peka på alla möjliga små paragrafer i lagboken för att han ska fortsätta att få titta på sina nakna småpojkar.

En annan sak jag funderar på är varför det inte går att spärra hemsidor eller Internetleverantörer som tillhandahåller sånhär skit.
Pedofiler duger bara till spottkoppar eller pisseplank.

Aja nu har jag spytt ur mig det värsta tillbaka till vardagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar